OPKOPEN VAN INBOEDELS, STOCKS EN VOORRADEN

Opkoper van stocks, voorraad en inboedels in provincie Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel, Antwerpen en verder.

Salo is gevestigd in Heist-op-den-Berg. Wij zijn actief in heel Vlaanderen, vooral in de ruime regio rond Antwerpen, Mechelen, Brussel. Zoekt u een partner in deze regio's of ver daarbuiten voor het opruimen of opkopen van uw inboedel? En voor het poetsen en ontsmetten van uw pand? Contacteer ons dan vrijblijvend! 

Uw inboedel verkopen!

Salo is naast opruimer uw stock, voorraad en inboedel opkoper. Een stopzetting of faillissement? Zit u met een teveel aan kasten, meubilair, kantoormeubelen of andere inboedel? Opkoper Salo uit Heist-op-den-Berg is naast opruimen, poetsen en ontsmetten ook thuis in het opkopen van stocks, overstocks, inboedels en voorraden, ook als het om grote hoeveelheden gaat. Wij leveren dus een totaalservice!

Opkoper van inboedels

Hebt u in de loop van de jaren heel wat inboedel in huis verzameld? Kijkt u dag in dag uit op overbodige spullen en wilt u uw huis leegmaken? Salo komt graag bij u langs als opkoper van uw inboedel in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel, Antwerpen en elders in Vlaanderen. Van kelder tot zolder kopen wij alle inboedels op en maken wij leeg wat er bij u in de weg staat. Vergezeld van een jarenlange ervaring, de nodige mankracht, een vlotte service en een perfect uitgerust wagenpark helpen wij u snel en efficiënt verder.

Uw stock, voorraad of inboedel verkopen: zo gaan we te werk

  1. Vraag een offerte aan

  2. Wij spreken samen een datum af om bij u langs te komen

  3. Wij kopen uw inboedel op, aan de beste prijs!

1/4

Ons werkgebied voor het opkopen van inboedels

Uw inboedel verkopen doet u het liefst bij een opkoper in uw buurt. Het werkgebied van Salo bvba is doorheen de jarenlange ervaring uitgegroeid tot heel Vlaanderen. Ondanks dat u nog steeds in heel Vlaanderen beroep kan doen op onze diensten, zijn we toch vooral actief in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg & Brussel als opkoper van inboedels. Weten of we ook in uw stad of gemeente actief zijn? Neem gerust contact met ons op.

ZOEKT U DUS EEN OPKOPER VOOR UW INBOEDEL, STOCK OF VOORRAAD? CONTACTEER SALO METEEN!

OPRUIMEN, POETSEN, ONTSMETTEN EN OPKOPEN VAN INBOEDELS: ONZE PASSIE

Salo BVBA - Ludo Gijsels - Broekstraat 39 te 2220 Hallaar

Geregistreerd aannemer BE0478069745