OPRUIMEN VAN INBOEDELS IN WONINGEN & BEDRIJFSRUIMTES

Inboedels opruimen in Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel en verder

Salo is gevestigd in Heist-op-den-Berg. Wij zijn actief in heel Vlaanderen, vooral in de ruime regio rond Antwerpen, Mechelen, Brussel. Zoekt u een partner in deze regio's of ver daarbuiten voor opruimen of opkopen van uw inboedel? En voor het poetsen en ontsmetten van uw pand? Contacteer ons dan vrijblijvend! 

Opruimen van inboedels

U kunt bij ons niet alleen uw voorraad, stock of inboedel verkopen, ook voor het opruimen van uw inboedel of leegmaken van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Al jaren is Salo uit Heist-op-den-Berg gespecialiseerd in het opruimen en opkopen van inboedels, woningen en bedrijfsruimtes in heel Vlaanderen (vooral Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel & Limburg). Alle overbodige spullen halen we weg, we ruimen plaats voor nieuwe activiteiten. Zo geeft u uw woning of bedrijfsruimte een tweede leven. Ook voor het opkopen van inboedels, stocks en voorraden komt Salo als geroepen.

Ons werkterrein voor het opruimen van inboedels

Het werkterrein van Salo bvba is de afgelopen jaren verspreid over heel Vlaanderen. Ook vandaag nog kunt u natuurlijk in heel Vlaanderen rekenen op Salo, zijn we toch vooral actief in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg & Brussel als opruimer van inboedels. Benieuwd of we ook in uw stad of gemeente actief zijn? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Waarom uw inboedel laten opruimen door Salo?

  • Gespecialiseerd in het opruimen van inboedels van horeca, garages en woningen

  • Zowel bedrijven als particulieren kunnen ook hun inboedel verkopen aan ons

  • Uitstekende service

  • Professionele schoonmaak

1/2

INBOEDEL OPRUIMEN IN WONING OF BEDRIJFSRUIMTE? VRAAG METEEN EEN GRATIS OFFERTE AAN. SALO KOMT GRAAG BIJ U LANGS!

OPRUIMEN, POETSEN, ONTSMETTEN EN OPKOPEN VAN INBOEDELS: ONZE PASSIE

Salo BVBA - Ludo Gijsels - Broekstraat 39 te 2220 Hallaar

Geregistreerd aannemer BE0478069745